Autorijles
Autorijles
Autorijles vanaf € 45,-
Autorijles vanaf € 45,-
Boek nu online je eerste rijles
Boek nu online je eerste rijles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 1 juli 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Autorijopleiding

Automaat rijlessen

De verschillen voor

 

Rijles in een automaat

Ook voor rijlessen in een automaat is Verkeersschool Tempo de rijschool voor jou. Iedereen moet zijn of haar rijbewijs kunnen halen en rijles in een automaat kan daarvoor een goed middel zijn. Wanneer kun je het beste in een automaat gaan rijden? Dat leggen we je graag uit. Rijles in een automaat wordt meestal aangevraagd door mensen die moeite hebben met autorijden. Dit kan allerlei verschillende oorzaken hebben.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • moeite blijven houden met schakelen, waardoor de rijvaardigheid beperkt wordt
  • een concentratiestoornis
  • angst voor autorijden vanwege de complexe handelingen die maar niet willen lukken
  • lichamelijke handicap die schakelen minder goed mogelijk maakt

Veel van de automaten zijn bovendien uitgerust met extra aanpassingen, waardoor iedereen de kans krijgt om een rijbewijs te halen.

De verschillen

Of je nu in een automaat rijdt of in een handgeschakelde auto, de rijlessen zijn grotendeels hetzelfde. Je leert natuurlijk alles over verkeersveiligheid, bepaalde eigenschappen van de auto en de regels in het verkeer. Weet je van tevoren dat je beter gebaat bent bij lessen in een automaat, vanwege specifieke omstandigheden? Dan kun je er natuurlijk direct naar vragen. Het komt echter ook voor dat mensen na een moeizaam traject in een ‘gewone’ auto overstappen op rijles in een automaat. Natuurlijk zul je verschil merken als je van een handgeschakelde auto naar een automaat gaat. Je hoeft minder handelingen uit te voeren, waardoor je je voornamelijk moet concentreren op de weg. Met een regulier rijbewijs B mag je zowel in een handgeschakelde auto als in een automaat rijden, maar heb je alleen een rijbewijs voor automaat? Dan mag je ook echt alleen in de automaat rijden.

Meld je aan!

Verkeersschool Tempo biedt iedere leerling een traject op maat, om ervoor te zorgen dat iedereen zijn rijbewijs kan halen. Je mag altijd contact met ons opnemen voor een proefles, ook als je in een automaat wil gaan rijden. Bovendien bieden wij altijd vrijblijvend antwoord op je vragen. Kom jij het ook proberen? Kies de rijschool in (de buurt van) jouw woonplaats en laat je gegevens achter of neem zelf contact met ons op.

Losse
AUTORIJLES

€ 45,00

1 autorijles
à 50 minuten
.
.
.
.

Zeer voordelig
STARTERSPAKKET

€ 277,50

5 Rijlessen met personenauto
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek
.
.

Het autorijbewijs
ALL-IN PAKKET

€ 1975,50

35 rijlessen met personenauto
1x CBR praktijk + theorie examen
1x autohuur tijdens examen
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek

Een geslaagd idee!