Contact
Contact
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Schrijf je nu in voor de online theoriecursus die begint op 27 mei 2024

Tempo Spijkenisse

Koningin Emmakade 65
2518 RL Den Haag
info@rijtempo.nl

Heb je nog vragen? BEL!
SPIJKENISSE
telefoon (0181) 63 39 71

Verkeersschool Tempo Spijkenisse

Verkeersschool Tempo is al sinds 1986 actief in Spijkenisse en omgeving. In de loop der jaren hebben we al veel kandidaten met succes begeleid in hun weg naar het rijbewijs. Dit is onder andere te danken aan onze ervaren instructeurs en onze persoonlijke benadering. Wanneer je met ons in zee gaat, zul je merken dat wij sterk de voorkeur geven aan persoonlijk contact. We zullen dus voornamelijk met je bellen, zeker als het gaat om het maken, wijzigen en annuleren van afspraken. Uiteraard kun je ons wel mailen over wanneer wij jou het beste terug kunnen bellen. Per mail of telefoon kunnen we uiteraard allerlei vragen beantwoorden over bijvoorbeeld de verschillende rijbewijzen en trajecten, en andere soortgelijke onderwerpen. Wil je verzekerd zijn van een goede begeleiding, waarbij gekeken wordt naar jouw persoonlijke situatie? Dan zit je goed bij Verkeersschool Tempo Spijkenisse!

De mogelijkheden in Spijkenisse en omgeving

Woon je in Spijkenisse, dan kun je een beroep doen op Verkeersschool Tempo voor rijles van de beste kwaliteit. We geven bovendien niet alleen rijles in Spijkenisse maar ook in Hoogvliet, Hellevoetsluis, Hekelingen, Rhoon, Oud-Beijerland, Rozenburg, Geervliet, Poortugaal, Ouddorp, Rockanje, Dirksland, Brielle, Heenvliet en Vierpolders. In deze plaatsen word je voor de rijles thuis opgehaald, en daarna ook weer teruggebracht.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Kies bij Verkeersschool Tempo Spijkenisse voor losse rijlessen, een starterspakket, een 10-daagse opleiding of een all in opleiding. Je kiest zelf welke opleiding bij je past, maar we kunnen je natuurlijk ook goed adviseren. Ook is een proefles handig om te bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Wil je lessen in Spijkenisse of omgeving volgen? Dan gaan de aanmeldingen via onze hoofdvestiging in Den Haag. Er is geen fysiek kantoor van ons aanwezig in Spijkenisse. Mede om deze reden kun je vanuit Spijkenisse en directe omgeving alleen bij Verkeersschool Tempo terecht als je autorijlessen wil volgen om rijbewijs B of BE te halen.

Wil je uitgebreid kennismaken met Verkeersschool Tempo, om zo een goede inschatting te kunnen maken van hoe jouw rijlestraject eruit komt te zien? Dan adviseren we je om te kiezen voor een proefles. Tijdens zo’n les krijg je een goed beeld van wat je allemaal te wachten staat. Neem hiervoor gerust contact op!

Zeer voordelig
STARTERSPAKKET

€ 277,50

5 Rijlessen met personenauto
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek
.

.

Je motorrijbewijs
IN 10 DAGEN

Vanaf € 809,00

11 motorrijlessen
1x CBR praktijkexamen
1x motorhuur tijdens examen
AVB (deel 1) of AVD (deel II)
Proefles van 90 min. verplicht
Proefles € 72,00

Het autorijbewijs
ALL-IN PAKKET

€ 1975,50

35 rijlessen met personenauto
1x CBR praktijk
1x CBR theorie examen
1x autohuur tijdens examen
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek

Een geslaagd idee!