Contact
Contact
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 1 juli 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Tempo Den Haag

Hoofdkantoor
Koningin Emmakade 65
2518 RL Den Haag
info@rijtempo.nl

Heb je nog vragen? BEL!
DEN HAAG (Hoofdkantoor)
telefoon (070) 346 93 91

 

Verkeersschool Tempo Den Haag

Ons kantoor in Den Haag, dat tevens ons hoofdkantoor is, bestaat al meer dan 45 jaar. Dit houdt onder andere in dat wij al heel veel kandidaten aan een rijbewijs geholpen hebben. Dit kantoor heeft meerdere instructeurs in dienst. Bij Verkeersschool Tempo Den Haag geven we niet alleen autorijles, maar ook motorrijles, aanhanger-rijlessen en theorielessen. Als autorijschool vinden wij het zeer belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze leerlingen. Het is ook om die reden dat wij nog veel werken met telefonisch contact. Heb je vragen over het rijbewijs, de autorijles in Den Haag, motorrijles of aanhanger BE lessen? Dan is het voor ons geen probleem om hier per mail verder op in te gaan, zodat we je optimaal kunnen helpen. Ook kun je ons een e-mail sturen met de dag en het tijdstip dat jij het liefst door ons wordt teruggebeld. 

 

Theorieles en rijles Den Haag

Onze theorielessen worden online gegeven door een ervaren docent. Deze legt in vijf avonden op een leuke manier de gehele theorie uit, zodat je goed voorbereid naar je theorie-examen gaat. Daarnaast krijg je van ons handige ezelsbruggetjes en geven we je alle tips die je nodig hebt. Leuk en snel je theorie leren doe je met Verkeersschool Tempo in Den Haag!  

Als rijschool beperken ons niet alleen tot het geven van rijles in Den Haag. Ook geven wij rijles in Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Ypenburg, Delft, Wassenaar, Leidschenveen, Scheveningen, Monster en Wateringen. In alle plaatsen waar wij autorijles geven word je thuis opgehaald en na afloop ook weer thuis afgezet. Als het gaat om autorijlessen bieden wij verschillende soorten opleidingen: je kunt kiezen voor losse rijlessen, een starters-pakket, 10 daagse opleidingen en een all-in opleiding. Je kiest zelf voor de meest passende opleiding. Uiteraard kunnen we je daar bij Verkeersschool Tempo Den Haag uitstekend bij adviseren.

 

Overige informatie

Voor de motorrijlessen kom je naar ons kantoor in Den Haag, en voor de aanhanger (BE) spreken wij met je af bij een opstappunt. Onze instructeurs zijn vakbekwaam en gaan regelmatig naar bijscholingsopleidingen, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste eisen die gesteld worden aan het CBR praktijkexamen. Ook geven wij natuurlijk rijles in de automaat.

Voor de plaatsen Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Hellevoetsluis, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Ypenburg, Delft, Wateringen. Leidschenveen, Monster of Scheveningen doe je je praktijkexamen bij het CBR examencentrum in Rijswijk.

Zeer voordelig
STARTERSPAKKET

€ 277,50

5 Rijlessen met personenauto
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek
.

.

Je motorrijbewijs
IN 10 DAGEN

Vanaf € 809,00

11 motorrijlessen
1x CBR praktijkexamen
1x motorhuur tijdens examen
AVB (deel 1) of AVD (deel II)
Proefles van 90 min. verplicht
Proefles € 72,00

Het autorijbewijs
ALL-IN PAKKET

€ 1975,50

35 rijlessen met personenauto
1x CBR praktijk
1x CBR theorie examen
1x autohuur tijdens examen
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek

Een geslaagd idee!