Motorrijles
Motorrijles
Proefles € 72,-
Proefles € 72,-
Boek nu online een vrijblijvende proefles
Boek nu online een vrijblijvende proefles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Den Haag - Leiden

Motorrijopleiding

Motorrijbewijs

Een waanzinnige kick!

Het zware geluid, al dat vermogen onder je kont, het optrekken, de wendbaarheid, de frisse wind in je neusgaten… We draaien er maar omheen: motorrijden kan waanzinnig leuk zijn!

De motorfiets is meer dan alleen een vervoermiddel. Rijden op een motor geeft een gevoel van vrijheid, kracht, ongebondenheid, individualisme. Het heeft ook iets sportiefs, stoers, spannends. Kortom: het geeft een ‘kick’. Dat spannende heeft ongetwijfeld ook te maken met het gevaar dat aan motorrijden verbonden is. Als motorrijder ben je – op twee wielen, met nauwelijks meer dan een vierkante decimeter contact met het wegdek – veel kwetsbaarder dan de meeste andere weggebruikers.

Eigenlijk zou je eerst een goede automobilist moeten zijn, voordat je aan een motor begint. Waarom? Omdat het belangrijk is dat je als motorrijder weet hoe een automobilist denkt, hoe die een motorrijder ziet. Zodat je daar rekening mee kunt houden. Wat natuurlijk niet betekent dat een goede automobilist automatisch een goed motorrijder wordt. Voor motorrijden moet je ook ‘gevoel’ hebben.

Bij Tempo leer je vlot en veilig rijden

Om ervoor te zorgen dat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt, rijdt een Tempo-instructeur met maximaal twee leerlingen. Via een portofoon-verbinding sta je voortdurend in contact met je instructeur. Tijdens de eerste les rijden we naar een parkeerterrein om daar te oefenen hoe we de motor onder controle krijgen en houden. In de volgende lessen gaan we de weg op en nemen we deel aan het normale verkeer. Als je al in het bezit bent van het autorijbewijs, dan mag je meteen gaan lessen in de praktijk. Heb je dat niet, dan zul je eerst je theorie moeten halen.

Het is ook mogelijk een proefles te nemen. Als de proefles goed verloopt kun je je meteen voor de cursus inschrijven. Een proefles van 90 minuten kost € 72,00.

Let op: Motorles wordt alleen in Den Haag en Leiden gegeven.

 

https://www.youtube.com/watch?v=T21QERSxxlk

Je motorrijbewijs
IN 10 DAGEN

Vanaf € 809,00

11 motorrijlessen
1x CBR praktijkexamen
1x motorhuur tijdens examen
AVB (deel 1) of AVD (deel II)
Proefles van 90 min. verplicht
Proefles € 72,00

Motorrijles
Motor AVB (deel 1)

€ 72,00 per 1,5 uur

1 motorrijles 
1x motorhuur tijdens les
AVB (deel 1)


 

Motorrijles
Motor AVD (deel 2)

€ 48,00 per 1 uur

1 motorrijles 
1x motorhuur tijdens les
AVD (deel 2)

 

Een geslaagd idee!