Contact
Contact
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Stel je vraag online of bel met één van onze vestigingen
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 1 juli 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Tempo Rotterdam

Koningin Emmakade 65
2518 RL Den Haag
info@rijtempo.nl

Heb je nog vragen? BEL!
ROTTERDAM
telefoon (010) 467 33 22

Verkeersschool Tempo Rotterdam

Je kunt al sinds 1984 rijlessen volgen bij Verkeersschool Tempo, als je in Rotterdam of omgeving woont. We hebben in die tijd al veel kandidaten aan een rijbewijs kunnen helpen, door een traject te kiezen dat goed bij ze past en ze te laten begeleiden door ervaren instructeurs. Je kunt bij ons uitstekend terecht voor autorijlessen (rijbewijs B) als je in Rotterdam of de directe omgeving van Rotterdam woont. Ook voor autorijlessen met aanhanger (rijbewijs BE) ben je bij Verkeersschool Tempo aan het juiste adres.

Hoe werkt Verkeersschool Tempo in Rotterdam? Wij vinden persoonlijk contact met onze kandidaten erg belangrijk. Daarom geven wij eigenlijk altijd de voorkeur aan telefonisch contact als het gaat om onze afspraken. Je kunt ons ook een e-mail sturen met het gewenste tijdstip om door ons teruggebeld te worden. Uiteraard beantwoorden we al je vragen over bijvoorbeeld de verschillende trajecten, de kosten en andere informatie omtrent rijlessen.

Altijd rijles die bij je past

Je kunt niet alleen bij ons terecht als je rijles in Rotterdam wil volgen: ook geven we les in Vlaardingen, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan de IJssel, Schiedam, Bergschenhoek, Krimpen aan de IJssel, Barendrecht en Ridderkerk. Volg je rijles in één van deze plaatsen, dan halen we je thuis op voor je rijles en brengen we je uiteraard ook weer terug. Je kunt bij Verkeersschool Tempo kiezen voor verschillende soorten rij-opleidingen, afhankelijk van wat het beste bij je past en waar je naar op zoek bent. Je kiest bijvoorbeeld voor losse lessen, een starterspakket, de 10-daagse opleidingen of een all-in opleiding.

Bijzondere wensen?

Niet iedereen is gebaat bij dezelfde soort rijlessen. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden: van rijlessen in een automaat tot lessen in het Engels. Heb je te maken met bijvoorbeeld ADHD, of ben je doof/slechthorend? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar met een passend traject. Als je bij ons wil starten, raden we je aan om te beginnen met een proefles. Zo kun je optimaal met ons kennismaken, en kan de instructeur je informatie geven over de mogelijkheden en het verdere traject. Kies je voor autorijles in Rotterdam, dan gaan de aanmeldingen via onze hoofdvestiging in Den Haag. Er is geen fysiek kantoor meer van ons in Rotterdam zelf. Bel ons voor meer informatie en wie weet kun jij binnenkort al starten met rijles in Rotterdam!

Zeer voordelig
STARTERSPAKKET

€ 277,50

5 Rijlessen met personenauto
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek
.

.

Je motorrijbewijs
IN 10 DAGEN

Vanaf € 809,00

11 motorrijlessen
1x CBR praktijkexamen
1x motorhuur tijdens examen
AVB (deel 1) of AVD (deel II)
Proefles van 90 min. verplicht
Proefles € 72,00

Het autorijbewijs
ALL-IN PAKKET

€ 1975,50

35 rijlessen met personenauto
1x CBR praktijk
1x CBR theorie examen
1x autohuur tijdens examen
Online theoriecursus
Theorie leerboek
Theorie-examen trainingsboek

Een geslaagd idee!