Autorijles
Autorijles
Autorijles vanaf € 45,-
Autorijles vanaf € 45,-
Boek nu online je eerste rijles
Boek nu online je eerste rijles
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Op 9 september 2024 begint onze online theoriecursus, schrijf je nu in !

Klaar voor de start… Proefles!

Het kiezen van een rijschool, een geschikte instructeur en een traject dat bij je past doe je niet zomaar. Je moet niet te licht denken over wat je allemaal gaat leren in de komende maanden. Om ervoor te zorgen dat je een goede start maakt en een traject volgt dat echt bij jou past, kun je bij Verkeersschool Tempo een proefles doen. In principe is een proefles een uitgebreid intakegesprek, maar dan ín de auto. Je volgt een eerste les zoals je dat in het echt ook zou doen, vooral om te kijken hoe de sfeer is en hoe je het vindt om rijles te krijgen. Je maakt kennis met de rijschool, de rij-instructeurs en natuurlijk met de auto. De instructeur kan al een beetje zien hoe snel jij iets oppikt, en aan de hand van deze les krijg je mogelijk ook advies over het pakket dat je kunt afnemen. 

Maak samen een goede start

Een proefles is dus bedoeld voor zowel jou als de rij-instructeur. Heb je na de proefles besloten dat deze rijschool bij je past en dat je graag wil beginnen? Dan weet de rij-instructeur al enigszins waar de focus op moet liggen tijdens je lessen. Een proefles kan ook handig zijn om te bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voordat je je praktijkexamen mag gaan doen. Natuurlijk is dit van tevoren niet volledig te voorspellen, maar het verschil tussen een 10-dagen pakket en een ‘normaal’ traject is voor een rij-instructeur goed in te schatten. 

Wat kost een proefles?

Aan een proefles bij Verkeersschool Tempo zijn kosten verbonden. Je krijgt tenslotte een volledige les met begeleiding en dat vraagt onder andere tijd van de rij-instructeur. Veel leerlingen vinden het nemen van een proefles echt de moeite waard, omdat ze voor hun gevoel uitgebreid kennismaken met rijlessen en zo een weloverwogen keuze kunnen maken voor een rijschool. 

Wil je meer weten over de invulling van een proefles, of wil je een proefles doen voor een ander soort rijbewijs? Neem gerust even contact op, wij voorzien je graag van meer informatie.

Een geslaagd idee!