Theorieles
Theorieles
Theoriecursus € 67,50
Theoriecursus € 67,50
Meld je aan voor de theoriecursus
Meld je aan voor de theoriecursus
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Al meer dan 45 jaar
een begrip in de regio!
Rijscholen:  Den Haag - Leiden - Zoetermeer - Delft - Rotterdam - Spijkenisse - Hellevoetsluis

Schrijf je nu in voor de online theoriecursus die begint op 15 april 2024

De nadelen van jouw theorie in 1 dag: kies voor kwaliteit

Aanbieders die roepen ‘Haal jouw theorie in 1 dag!’ ogen verleidelijk, niet? Ze beloven je dat je in één dag je theoriecertificaat bij het CBR zal halen. En de kans is groot dat je die inderdaad haalt. Dankzij handige trucjes, zodat je de vragen goed kunt doorlopen en je met jouw theorie op zak door kunt met je lessen of praktijkexamen kunt gaan doen.

En dat is waar het helaas vaak moeilijker blijkt dan gedacht. Sterker nog, maandelijks worden er 130 rij-examens afgebroken door levensgevaarlijk rijgedrag. De schuld daarvan ligt niet altijd bij de kennis van de theorie, maar er zitten kandidaten bij die hun theorie in 1 dag haalden en daardoor eigenlijk niet goed weten hoe het er op de weg aan toe hoort te gaan.

 

Hardlopers zijn doodlopers

Het is het bekende principe van hardlopers die uiteindelijk doodlopers blijken te zijn. Het lijkt op het eerste gezicht ideaal om jouw theorie in slechts één dag te halen. Je hoeft er weinig tijd in te steken, haalt je theorie en kunt door met de rest van je rij-opleiding.

In de praktijk blijkt helaas dat kandidaten die hun theorie in één dag halen gemiddeld genomen meer rijlessen nodig hebben. En minder vaak in één keer slagen voor hun praktijkexamen bij het CBR. Op die manier helpt de theorie in 1 dag je meteen wat kosten te besparen voor een langere cursus, maar betaal je onder de streep meer door de extra rijlessen of een extra examen.

De theorie is een belangrijk onderdeel van de rij-opleiding, dus het is verstandig om daar voldoende tijd in te investeren. Tijd die je nodig hebt om de stof onder controle te krijgen. En belangrijker nog, om ervoor te zorgen dat de theorie jouw langetermijngeheugen bereikt en niet blijft hangen

 

Goede theoriecursus: minder autorijlessen nodig

Bij ons duurt een theoriecursus daarom 5 dagen. We nemen goed de tijd voor de verschillende lessen, steeds twee uur per sessie. Op die manier kunnen we alle belangrijke onderdelen behandelen en krijg jij de kans om de theorie goed te verwerken. En die te onthouden, zodat jij het theorie-examen haalt en je er ook tijdens het praktijkexamen en als je eenmaal je rijbewijs hebt nog goed van op de hoogte bent.

Wil jij slagen voor je praktijkexamen met minder rijlessen? Dan is het een goed idee om te investeren in een meer uitgebreide theoriecursus. Zodat je niet met een paar trucjes het CBR-examen haalt, maar je daadwerkelijk op de hoogte bent van alle belangrijke stof. Zodat je het theorie-examen in één keer haalt, je minder lessen nodig hebt, je met vertrouwen kunt afrijden en je vervolgens veilig zelfstandig de weg op kunt als je eenmaal je rijbewijs hebt.

Meta
De nadelen van jouw theorie in 1 dag: kies voor kwaliteit | Verkeersschool Tempo
Pas op voor de nadelen van jouw theorie in 1 dag. Kies voor kwaliteit in plaats van snelheid. Haal je rijbewijs in 1x met minder praktijklessen.

Een geslaagd idee!